check this out link click

м. Львів, Україна, 79015,
Вул. Кульпарківська 93А

(032) 295-72-91

Реєстрація

Новини

2017-05-24

Purmo-Университет

Хорошою традицією стало проведення Purmo-Уни...

Детальніше

2017-02-13

Семінар 2016

 10 червня 2016 року в готелі «Рамада» ...

Детальніше

2016-08-19

Нам 10 років!

    6 серпня відбулося святку...

Детальніше

ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

 

Компанія  IDMAR має широкий ассортимент продукції, яка відповідає найвищим умовам сучасного виробництва. Компанія має більш ніж 20-річний досвід у виробництві сталевих радіаторів і , відповідно, великий досвід  у цій сфері. Тому вся продукція компанії  безумовно є надійною, функціональною та довговічною.

           Сучасна італійська повністю автоматизована  виробнича лінія  LEAS SUPER  LINEдозволяє  постійно слідкувати за дотриманням усіх параметрів продукції та забезпечує її високу якість. Перевагою сталевих радіаторів IDMAR є також використання у виробництві технології, розробленої Henkel, яка робить радіатори стійкими до корозії завдяки нанесенню на поверхню металу керамічного шару Nano Bonderite.

Компанія IDMAR була заснована більше 30 років тому в місті Мосіна недалеко від Познаня, і почала своє існування з виробництва фітингів. Тоді там працювало всього декілька людей. Завдяки динамічному розвитку, виробнича компанія швидко розширялася і тепер  IDMAR виготовляє  промислову арматуру і радіатори із сталі та алюмінію.

Сьогодні Група IDMAR ( виробничо-торгівельне підприємство IDMAR,  ВАТ "завод арматуриIDMAR" та підприємство "Thermo-Tech" у Стомпоркуві  ), є однією з найбільш швидко зростаючих компаній в сфері опалювальної техніки в Польщі, в яких зараз працюють понад 400 осіб, яка завдяки сучасними виробничим потужностям, пропонує своїм клієнтам широкий спектр продуктів, таких,як:

  • - Сталеві панельні радіатори, алюмінієві радіатори та рушникосушки
  • - Промислову арматуру для води,газу та нафтопродуктів
  • - монтажну арматуру  для води і газу
  • - системи PEX і PPR
  • - Огорожі металеві
  • - Побутові очисні споруди та каналізаційні колодязі
  • - Сталеві котли на твердому паливі

До головних переваг компанії IDMAR належить, зокрема, досвідчений колектив спеціалістів та професіоналів, сучасні виробничі лінії, власний відділ НІОКР та відділ якості, а також Сертифікат Управління Якості ISO 9001, який присвоєний одним з перших в Польші,  виробнику монтажної арматури. Крім того всі вироби мають всі необхідні Сертифікати та Атестати, що видаються в Польщі, зокрема, Інститутом Нафти та Газу, Головним центом НІОКР техніки "Інстал", Державною Санітарно-Епідеміологічною Станцією та Інститутом Санітарнох та Опалювальної техніки, а також закордонні сертифікати.

Особливе піклування про якість та довговічність виробів забезпечила фірмі IDMARпровідне місце в галузі з високою концентрацією конкуренції, в якій на сьогоднішній день вона є одним з лідерів на ринку монтажної та промислової арматури, а також стальних та алюмінієвих радіаторів. Завдяки цьому, "IDMAR" на протязі ряду років відмічає виликий ріст продаж як у себе в країні так і за кордоном. Продукція фірми "IDMAR" сьогодні експортується вже більше ніж в 20 країн світу. 

З самого початку компанія IDMAR направила свою діяльність на виготовлення продукції високої якості, щоб відповідати очікуванням споживачів. Тому, щоб виконати ці вимоги , завод запустив нову лінію LEAS SUPER LINE.

Це сама сучасна лінія з виробництва стальних панельних радіаторів італійської компанії LEAS S.p.a., яка забезпечує всі етапи виготовлення продукції, від підготовки панелей до фарбування готових виробів.

Сучасні технології гарантують підвищену продуктивність та дозволяють впроваджувати нові якісні продукти. Завдяки застосуванню інноваційних технологій від компанії HENKEL (нанокерамічна попередня обробка металу ) продукція заводу відрізняється від інших високою якістю та високою стійкістю до коррозії. Важливо також, що виробництво виконується з увагою до збереження навколишнього середовища.

Радіатори IDMAR (виробництво Польща) доступні по висоті від 300 мм до 900 мм та довжині від 400 мм до 3000 мм. Завдяки широкому ассортименту є можливість підбору радіатора для будь-якого приміщення.

idmar-6Радіатори можливо встановлювати як у відкритій так і у закритій системах опалення, виконаних з стальних,мідних та синтетичних труб. Для продовжиння терміну використання рекомендується в ситемі використовувати інгібітори коррозії.

Стальні радіатори IDMAR відповідають наступним нормам:

  • PN-EN 442-1
  • PN-EN 442-2
  • PN-EN 442-3

a також мають гігієнічний сертифікат,виданий Варшавським національним інститутом охорони здоров"я.

ВИРОБНИЦТВО РАДІАТОРІВ

Стальні радіатори виготовляються на автиматизованій виробничій лінії по сучасній технології, з використанням європейської системи контролю якості ISO 9001.

idmar-7Елементи радіатора, панелі та конвектори виготовляються зі стального холоднокатаного листа та штампуються на механічних пресах.

Підготовлені таким чином панелі зварюються високоефективною точковою та лінійною зварками, створюючи гріючу панель, всередені якої знаходяться два горизонтальних водяних канали та ряд вертикальних.

Вода,що поступає через канали, нагріває панель, і та, в свою чергу, віддає тепло приміщенню. Для підвищення тепловіддачі радіаторів до кожної панелі приварюється виштампуваний раніше конвектор, що має ребристу поверхню ,таким чином підвищуючи його потужність. Зовні радіатори захищені від корозії нано-керамічним покриттям ( золотистого кольору ), на який наноситься лак. Лак несе захисну та естетичну функцію.

Згідно технології IDMAR, 100% радіаторів випробовуються на герметичність тиском , що забезпечує високу якість виробам. Захист від внутрішньої корозії відбувається в процессі роботи. На протязі перших днів після підключення та запуска системи ,всередині радіатори покриваються шаром оксиду заліза , який є стійким до агресивного середовища. Цей захист ефективний при умові, що в системі підтримується лужний РН води. Небажана зміна РН на кислотну розчиняє шар оксиду

Будова радіатора.

Стальний панельний радіатор складається з :

  • панелі - два профільованих стальних листа зварених оп периметру,всередині яких проходить теплоносій.
  • конвектора - П-подібного вертикального оребрення, привареного до панелі, для збільшення відбору тепла з поверхні радіатора.

Кожен радіатор укомплектований приєднювальними патрубками для підключення до системи опалення.

В залежності від конструкції та типу радіатор укомплектований:

  • верхньою повітрювипускною поверхнею
  • боковими стінками
  • збільшеною кількістю патрубків для монтажа
  • збільшеною кількістю панелей
  • збільшеною кількістю конвекторів

idmar-1

Під'єднання радіатора:

  • тип С- з боковим підключенням - приєднювальні патрубки для інсталяції знаходяться по боках радіатора.

idmar-2

  • тип V - с нижнім підключенням – приєднювальні патрубки для інсталяції знаходяться по боках радіатора та знизу ( з однієї сторони ).

idmar-3

Конструкцію радіатора визначає двухзначне число:

  • перша цифра - означає кількість гріючих панелей ( можливо 1, 2 або 3 панелі )
  • друга цифра - означає кількість конвекторів ( можливо 1, 2, 3 конвектора або їх відсутність)

 idmar-8

 

Радіатори типу V мають нижні приєднювальні патрубки, що знаходяться з однієї сторони радіатора. Стандартно приєднювальні патрубки знаходяться :

  • тип V10 та V11- з правої сторони( на замовлення можливе підключення з лівої сторони)
  • тип V20 та V22- універсальний (можливість повертання радіатора)
  • тип V30 та V33- з правої сторони ( на замовлення можливо підключення з лівої сторони)

Під'єднання радіатора:

idmar-9

-ліве

 idmar-10

-праве


Розміри радіаторів IDMAR:

idmar-11

Висота: 300, 400, 500, 600, 900 мм (та 550 для C22)

Довжина: від 400 до 3000 мм (+ 200 мм)

 

 

МОНТАЖ РАДІАТОРА

Процес монтажа

Найкраще місце для встановлення радіаторів- це місцк під вікнами або в найбільш холодній частині приміщення. Не рекомендуєтся встановлювати радіатори у глубоких нішах,а також у місцях ,які не гарантують правильної циркуляції повітря. Виробник рекомендує використовувати кріплення та заглушки, що входять в комплект, а також рекомендує під"єднувати радіатори до системи за допомогою труб діаметром 1/2 дюйма.

Мінімальна відстань радіатора від стіни має бути не менше 30 мм, а від підлоги не менше 120 мм.

idmar-12

Радіатори типу С ( також відноситься до радіаторів типу V11)- монтаж за допомогою кронштейнів:

1. Розрізати упаковочну плівку в нижній частині радіатора та витягти монтажний комплект.
2. За допомогою дюбелів закріпити настінні кронштейни в отворах кріпильних петель радіатора,згідно іх відстані.
3. Розрізати термоусадочну плівку в задній нижній частині радіатора (між панелями) та зняти папір або пінопласт.
4. На нижніх кріпильних петлях закріпити регулюючі болти (закріпляти зверху).
5. Завісити радіатор на кронштейни, попередньо закріпивши фіксатор.
6. Скорегувати положення верхнього края радіатора, регулюючи горизонтальний рівень кронштейна.
7. Скорегувати вертикальне положення регулюючими болтами.

idmar-13

idmar-14

idmar-4

idmar-15idmar-16idmar-17

1. Розрізати плівку в нижній частині радіатора (між панелями) , зняти папір та витягти консолі- спеціальні скиби, що слугують для закріплення радіатора.
УВАГА: деякі моделі мають приєднювальну консоль з бокової сторони радіатора.
2. Прикріпити консолі за допомогою дюбелів таким чином, щоб забезпечити стабільне підвішування радіатора, наприклад, на відстані коло 15 см. від бокових країв радіатора.
3. Перевірити, з якої сторони радіатор буде підключений до системи.
4. Розрізати термоусадочну плівку з задньої сторони та зняти папір.
5. Підвісити радіатор на консолях , починаючи від кріплення до кріплення нижнього краю радіатора.
6. Скорегувати положення верхнього краю радіатора,регулюючи консолі.

idmar-18idmar-19idmar-20

idmar-15idmar-16

Всі радіатори мають приєднювальні патрубки з внутрішньою різьбою G ?'' , за допомогою яких радіатор підключається до опалювальної системи.

В залежності від типу радіатора - С або V- існує декілька варіантів підключенння його до опалювальної системи :

- тип С

idmar-17

- тип V

idmar-18

Радіатор типу V обладнаний термостатичним краном ( входить у монтажний комплект ), використовується для регулювання потоку теплоносія і температури радіатора. На кран встановлюється термостатична головка.

idmar-19

idmar-20

Інші монтажні комплекти мають:

  • ручний розповітрювач – монтується у верхньому приєднювальному патрубку радіатора.Забезпечує випуск повітря та збільшує гріючу поверхню.
  • заглушка — монтується в інших приєднювальних патрубках радіатора.

 

 

 

 

Презентація радіаторів IDMAR

 

Наші партнери

  • 1.gif
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.png
  • 6.png
  • 7.png
  • 8.png
  • 9.gif
  • 10.png
  • 11.jpg
  • 12.gif
  • 13.jpg
  • 14.png
  • 15.gif
  • 16.jpg
  • 17.jpg
  • 18.jpg
  • 19.png
  • 20.gif